Toonaangevende experts op het gebied van leren en systeemverandering hebben, samen met hun partnerscholen verspreid over de wereld, deze essentiële aanvulling gecreëerd op de bestseller: Deep Learning, hoe verdiepend leren kan leiden tot betekenisvolle verandering. Dit praktijkboek biedt concrete handreikingen voor het ontwerp van Deep Learning, de implementatie, voortgangsmetingen en verduurzaming, plus handvatten voor het opbouwen van verbeter- en verandercapaciteit van leraren, scholen, districten en systemen.

Deep Learning in de praktijk biedt een rijk aanbod aan bronnen en tools die essentieel zijn voor leraren om betekenisvolle leerervaringen te kunnen ontwerpen en in de praktijk te brengen. Om te komen tot een mindset en knowhow die cruciaal zijn om een kansrijke change-agent te worden in onze mondiale leefwereld. Dit kleurrijke praktijkboek biedt hiervoor vele tools, tips, protocollen en praktijkvoorbeelden.

Het omvat:

• Een Deep Learning-raamwerk, een route om de zes mondiale competenties te kunnen ontwikkelen die nodig zijn om te kunnen floreren in een complexe leefwereld – Karakterontwikkeling, Burgerschap, Samenwerking, Communicatie, Creativiteit en Kritisch denken.

• Deep Learning Progressions, die leraren helpen om het werk van studenten te analyseren en de ontwikkelingsgroei te meten.

• Rubrics voor leerontwerp, planningstemplates en praktijkvoorbeelden die gebaseerd zijn op de vier elementen van leerontwerp: leerpartnerschappen, leeromgevingen, pedagogische aanpakken en de krachtige inzet van digitale middelen.

• Rubrics voor schoolcondities, zelfevaluatietools voor leraren en planningstools ondersteunen de implementatie en verduurzaming van Deep Learning in scholen en districten. 

Breng het plezier terug in leren, zowel voor leerlingen als volwassenen. Gebruik Deep Learning in de praktijk om betekenisvolle leerervaringen te creëren die het potentieel van leerlingen ontketenen en niet alleen het leren transformeren, maar ook het leven.

Verken, verbeter en verbreed je perspectieven op leren.

Combinatie theorieboek en praktijkboek

Ook verkrijgbaar als combi met het theorieboek 'Deep Learning' voor € 74,95 ipv € 82,90.

Auteur(s): Joanne Quinn, Joanne McEachen, Michael Fullan, Mag Gardner, Max Drummy
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
ISBN: 978-90-79336-38-8
Uitvoering: paperback, kleur
Jaar van uitgave: 2020
Druk: 1e druk
Aantal pagina's: 288

Bekijk de inhoudsopgave van 'Deep Learning in de praktijk'.

Er is geen informatie voor dit product beschikbaar.
To Top