Of je nu een professional bent die regelmatig voor een publiek spreekt of alleen je communicatievaardigheden wil verbeteren, in dit handzame boek vind je 105 praktische en effectieve tips om je presentaties en het contact met je publiek naar een hoger niveau te tillen.

Aan de hand van inzichten in hoe ons brein werkt en hoe we het beste informatie opnemen, ontdek je in tien hoofdstukken hoe je jouw boodschap effectiever kunt overbrengen. Met een heldere opbouw, praktische insteek (anekdotes, voorbeelden en persoonlijke verhalen) en aanstekelijk enthousiasme, deelt Micke Hermansson zijn tips en adviezen die jou helpen om de juiste snaar te raken bij je toehoorders en hen te betrekken bij je presentatie.

Van je presentatie in de juiste structuur gieten tot het gebruik van beeldmateriaal en de juiste lichaamstaal, je zult je presentatievaardigheden op alle fronten perfectioneren.

Maak van elke presentatie een krachtige en onvergetelijke ervaring met PresentatiePower – 105 manieren om jouw publiek te bereiken.

Micke Hermansson is spreker, auteur en voormalig leraar. In 2010 kreeg hij een idee dat alles op zijn kop zette: zijn problematische klas, zijn eigen leven – en uiteindelijk de manier waarop 100.000 onderwijzers over de hele wereld tegenwoordig lesgeven. Micke’s idee voor microlessen kreeg de naam GREJ OF THE DAY (GOTD). Sinds 2015 heeft het concept zich als een lopend vuurtje verspreid, zowel in thuisland Zweden als daarbuiten.

Zijn lezingen zijn een mix van educatie en entertainment / informatie en inspiratie, zitten boordevol feiten, herkenning en nuttige tips om alle soorten presentaties te verbeteren.

Podcast

Beluister de podcast waar we in gesprek zijn met de auteur(s) van deze titel.

Auteur: Micke Hermansson
Uitgeverij: Uitgeverij OMJS
Taal: Nederlands
ISBN: 978-90-79336-49-4
Uitvoering: paperback, kleur
Jaar van uitgave: 2023
Druk: 1e druk
Aantal pagina's: 192

Tijdschrift Ondersteuning in het onderwijs
Recensie 'PresentatiePower' (Jaargang 11, Nr4, 10/2023)

To Top