(Netwerk)Vriend van OMJS kun je beschouwen als een lidmaatschap. We hebben twee lidmaatschappen: 

Vriend van OMJS (€ 189 per jaar) 
NetwerkVriend van OMJS (€ 345 per jaar)

Een adres buiten Nederland? Dan betaal je als Vriend van OMJS € 209,- incl. BTW per jaar en als NetwerkVriend van OMJS € 365,- incl. BTW per jaar en zullen we onze pakketjes ook over de grens bezorgen.

Lees meer over de inhoud van het lidmaatschap via omjs.nl/vriend.

Algemene voorwaarden

• Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december).
• Elke nieuwe uitgave die in het betreffende jaar door Uitgeverij OMJS wordt ontwikkeld krijg je kosteloos toegestuurd.
• De factuur wordt direct na het eerste product van het jaar verstuurd.
• Bij het lidmaatschap krijgt de (Netwerk)Vriend direct 10% korting op de producten uit de webwinkel en geldt niet op het lidmaatschap zelf.
• Bij het lidmaatschap krijgt de (Netwerk)Vriend direct 10% korting in de OMJS academie*. Bij aanmelding voor jezelf of je team kun je aangeven dat je (Netwerk)Vriend van OMJS bent waardoor de korting wordt toegepast. Wij controleren altijd alvorens een factuur wordt verstuurd.
• Tussentijds aanmelden: je kunt je te allen tijde aanmelden. Je ontvangt dan met terugwerkende kracht een pakket met alle producten van het (lopende) kalenderjaar. De kortingen gelden vanaf het moment van aanmelden.
• Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, maar we attenderen in december altijd op de mogelijkheid tot afzegging. De (Netwerk)Vriend kan nog voor 1 februari afzeggen. Hierna gaat de (Netwerk)Vriend een nieuw kalenderjaar aan.
• Je kunt (Netwerk)Vriend worden als stichting/bestuur, maar de korting op workshops, trainingen, masterclasses en lezingen geldt dan niet voor alle werknemers welke onder de stichting/bestuur vallen. Dit geldt wel als je (Netwerk)Vriend wordt als school, dan kan het team dus 10% korting ontvangen op een training.

*De 10% korting geldt niet voor maatwerktrajecten (incompany), studiereizen en opleidingen.

To Top