(Netwerk)Vriend van OMJS kun je beschouwen als een lidmaatschap. We hebben twee lidmaatschappen: 

Vriend van OMJS (€ 189 per jaar) 
NetwerkVriend van OMJS (€ 345 per jaar)

Een adres buiten Nederland? Dan betaal je als Vriend van OMJS € 209,- incl. BTW per jaar en als NetwerkVriend van OMJS € 365,- incl. BTW per jaar en zullen we onze pakketjes ook over de grens bezorgen.

Lees meer over de inhoud van het lidmaatschap via omjs.nl/vriend.

Algemene voorwaarden

• Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december).
• Je ontvangt alle door OMJS geselecteerde nieuwe uitgaven van Uitgeverij OMJS van het huidige kalenderjaar. Verkoopwaarde is altijd hoger dan het lidmaatschap.
• De factuur wordt direct na het eerste product van het jaar verstuurd.
• Bij het lidmaatschap krijgt de (Netwerk)Vriend direct 10% korting op de producten uit de webwinkel en geldt niet op het lidmaatschap zelf.
• Bij het lidmaatschap krijgt de (Netwerk)Vriend direct 10% korting in de OMJS academie*. Bij aanmelding voor jezelf of je team kun je aangeven dat je (Netwerk)Vriend van OMJS bent waardoor de korting wordt toegepast. Wij controleren altijd alvorens een factuur wordt verstuurd.
• Tussentijds aanmelden: je kunt je te allen tijde aanmelden. Je ontvangt dan met terugwerkende kracht een pakket met alle producten van het (lopende) kalenderjaar die geselecteerd zijn door OMJS. De kortingen gelden vanaf het moment van aanmelden.
• Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, maar we attenderen in december altijd op de mogelijkheid tot afzegging. De (Netwerk)Vriend kan nog voor 1 februari afzeggen. Hierna gaat de (Netwerk)Vriend een nieuw kalenderjaar aan.
• Je kunt (Netwerk)Vriend worden als stichting/bestuur, maar de korting op workshops, trainingen, masterclasses en lezingen geldt dan niet voor alle werknemers welke onder de stichting/bestuur vallen. Dit geldt wel als je (Netwerk)Vriend wordt als school, dan kan het team dus 10% korting ontvangen op een training.

*De 10% korting geldt niet voor maatwerktrajecten (incompany), studiereizen en opleidingen.

To Top